ULC trio (DK) og Mandolin Man(Belgien)
ULC trio, som også kalder sig Danmarks ældste ”Boyband”, er igen kommet op i omdrejninger og turnerer både i udlandet og herhjemme. Peter Uhrbrand, Sonnic Lydom og irske Seamus Cahill er de tre erfarne musikere, som for en del år siden etablerede trioen, som siden starten har stået for dansk/irsk folkemusik på højt niveau. Vi ser frem til et genhør med de tre, som er gamle venner af Halkær Kro.
Mandolin Man fra Belgien er et meget unikt orkester, som med mandolinen i centrum spiller et meget bredt repertoire, som strækker sig fra traditionel musik fra Flandern til brasiliansk Bossa Nova. Instrumenterne strækker sig fra den almindelige mandolin over mandolaen til mandocelloen, alt udført på meget højt teknisk og musikalsk niveau.
Koncertmenu
Kok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør, v. Karen Skovbøll Jensen
Røget laks med rygeostecreme, agurk og rugbrødschips. Hertil hjemmebagt speltbrød.
Farseret fjerkræ på perlebyg med spinat og marineret asparges med kørvel.
Dessert med forårets lækre rabarber.
Koncertmenu fra kl. 18.00
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven1. april 2016 kl. 20.00ULC trio (DK) og Mandolin Man(Belgien)ULC trio, som også kalder sig Danmarks ældste ”Boyband”, er igen kommet op i omdrejninger og turnerer både i udlandet og herhjemme. Peter Uhrbrand, Sonnic Lydom og irske Seamus Cahill er de tre erfarne musikere, som for en del år siden etablerede trioen, som siden starten har stået for dansk/irsk folkemusik på højt niveau. Vi ser frem til et genhør med de tre, som er gamle venner af Halkær Kro. Mandolin Man fra Belgien er et meget unikt orkester, som med mandolinen i centrum spiller et meget bredt repertoire, som strækker sig fra traditionel musik fra Flandern til brasiliansk Bossa Nova. Instrumenterne strækker sig fra den almindelige mandolin over mandolaen til mandocelloen, alt udført på meget højt teknisk og musikalsk niveau. KoncertmenuKok: Kanalfogedens Køkken, Løgstør, v. Karen Skovbøll Jensen
Røget laks med rygeostecreme, agurk og rugbrødschips. Hertil hjemmebagt speltbrød.
Farseret fjerkræ på perlebyg med spinat og marineret asparges med kørvel.
Dessert med forårets lækre rabarber. |