ETIK og alt det der.
Niels Hausgaard med Signe Svendsen, Sara Indrio og Chr. Alvad.
Niels Hausgaard kalder sin forårsturne 2016 "ETIK og alt det der".
Kom til Halkær en vinterlørdag 9.januar og oplev, hvad titlen dækker over.
Koncertmenu er kl. 17.30.
Aftenens kokke er: Johan Braae og Martin Hansen
Forret
Jordskoksuppe med bacon, croutoner og trøffelcreme
Hovedret
Braiseret svinebryst med kartoffel/selleri puré, syltede gulerødder, bagte skalotteløg, brunet
smør og sprødt selleri
Dessert
Chokolade brownie serveret med creme af hvid chokolade og frysetørret hindbær
Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006,
efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef både i Danmark og i
udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som
faglærer. Det er 6. gang Johan laver mad på Halkær kro
Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde
Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København.
Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev. Det er 4. gang Martin laver mad på Halkær kro.
Dørene til koncertsalen åbnes kl. 19.00
og koncerten begynder kl. 19.30.
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven9. januar 2016 kl. 19:00ETIK og alt det der.Niels Hausgaard med Signe Svendsen, Sara Indrio og Chr. Alvad.Niels Hausgaard kalder sin forårsturne 2016 "ETIK og alt det der". Kom til Halkær en vinterlørdag 9.januar og oplev, hvad titlen dækker over.
Koncertmenu er kl. 17.30.
Aftenens kokke er: Johan Braae og Martin Hansen
Forret Jordskoksuppe med bacon, croutoner og trøffelcreme
Hovedret Braiseret svinebryst med kartoffel/selleri puré, syltede gulerødder, bagte skalotteløg, brunet smør og sprødt selleri
Dessert Chokolade brownie serveret med creme af hvid chokolade og frysetørret hindbær
Johan Braae, 34 år; udlært fra det daværende ’Café Ketchup’ i 2006, efterfulgt af stillinger som både køkkenchef og souschef både i Danmark og i udlandet. Nuværende arbejdsplads er Hotel og restaurantskolen i Silkeborg som faglærer. Det er 6. gang Johan laver mad på Halkær kro
Martin Hansen, 27 år; udlært fra Michelin restauranten ’Den røde Cottage’ i 2012 og har efterfølgende arbejdet på flere restauranter i København. Nuværende karriere er en ny start som kommende regnskabselev. Det er 4. gang Martin laver mad på Halkær kro.
Dørene til koncertsalen åbnes kl. 19.00 |