Carsten Knudsen (Nattergal) & Peter Klemensen (brygmester)
En aften, hvor jysk humor, mad og øl sniger sig op og forenes i en højere enhed. Carsten Knudsen, som vi kender som én af 3 ”nattergale”, og tidligere brygmester fra Thisted Bryghus Peter Klemensen sætter hinanden stævne og viser os, hvad hovedlandet Jylland også kan.
Peter Klemensen har til lejligheden brygget flere helt unikke bryg med urter indsamlet i Thys enestående natur.
Maden, som serveres til, afstemmes nøje med øllets særlige karakter og ind omkring og rundt om står Carsten Knudsen klar med sine musikalsk ekvilibristiske bidrag til en forunderlig og helt særlig aften!
Koncertmenu:
Mad den 3. oktober
En Bid af Malou V/Marie-Louise H. Pedersen
Den lokale pige som voksede op ved siden af Halkær Kro,
hjalp til hos de økologiske producenter, og startede sin karriere som grøntsagspige på kroen. Er selvlært inden for
madverden med guidning fra mors køkken, samt en bachelor i Ernæring & Sundhed.
Har i dag eget firma, hvor missionen er at sprede madglæde & livsglæde gennem sin
kærlighed til madhåndværket og interesse for mennesket.
Forret:
o Grillet squashsalat m. ørred fra Skillingbro økologisk dambrug & ost fra
Sønderhaven gårdmejeri
Hovedret
o Simreret af kalv fra Norre Organic med rodfrugter, urter & fløde
o Serveres med mos af kartoffel & græskar samt bagte, glaseret rødløg
og rødbedesalat
Dessert
o Den klassiske æblekage får besøg af et kærligt moderne twist
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven3. oktober 2015 kl. 18:00
Carsten Knudsen (Nattergal) & Peter Klemensen (brygmester)En aften, hvor jysk humor, mad og øl sniger sig op og forenes i en højere enhed. Carsten Knudsen, som vi kender som én af 3 ”nattergale”, og tidligere brygmester fra Thisted Bryghus Peter Klemensen sætter hinanden stævne og viser os, hvad hovedlandet Jylland også kan.
Peter Klemensen har til lejligheden brygget flere helt unikke bryg med urter indsamlet i Thys enestående natur.
Maden, som serveres til, afstemmes nøje med øllets særlige karakter og ind omkring og rundt om står Carsten Knudsen klar med sine musikalsk ekvilibristiske bidrag til en forunderlig og helt særlig aften!
Koncertmenu:Mad den 3. oktober En Bid af Malou V/Marie-Louise H. Pedersen Den lokale pige som voksede op ved siden af Halkær Kro, hjalp til hos de økologiske producenter, og startede sin karriere som grøntsagspige på kroen. Er selvlært inden for madverden med guidning fra mors køkken, samt en bachelor i Ernæring & Sundhed. Har i dag eget firma, hvor missionen er at sprede madglæde & livsglæde gennem sin kærlighed til madhåndværket og interesse for mennesket.
Forret: o Grillet squashsalat m. ørred fra Skillingbro økologisk dambrug & ost fra Sønderhaven gårdmejeri Hovedret o Simreret af kalv fra Norre Organic med rodfrugter, urter & fløde o Serveres med mos af kartoffel & græskar samt bagte, glaseret rødløg og rødbedesalat Dessert o Den klassiske æblekage får besøg af et kærligt moderne twist
|