Benny Holst Trio
Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny altid den gode historie og han må regnes med som højest rangeret, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.
Med mere end 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny sunget og skrevet sig dybt ind i mange danskeres sjæl.
De senere års store succes skyldes ikke mindst etableringen og fastholdelsen af hans stærkt besatte trio med Martin Andersen på violin og Jacob Rathje på guitar.
KONCERTMENU:
Halkær Madhus ved Marie Louise og Peter Søndergaard tilbereder menuen over åben ild.
BÅLMAD den 11. september
Årstidens råvarer fra Halkær Ådal vil være bærende elementer i en sansepræget madoplevelse. De vil blive behandlet ud fra en
simpel, kærlig og æstetisk tilgang til madhåndværket, hvor naturen og bålet bringes ind som medspiller for at skabe en unik
madoplevelse for dig.
Menu
Forret:
o Omkring bålet bydes du på en velkomstdrik med grillet lime & agurk
o I hånden får du grillet spidskål m. ørred & frisk ost.
Hovedret:
o Lækkert & mørt kød fra lokale avlere bliver langtidsstegt over bål
o I den sorte gryde tilbereder vi speltotto med svampe & vesterhavsost
o Det farverige element består af bagte rodfrugter samt rødkålssalat m. tørret
frugt & mandler
Dessert:
o Til sidst bliver den søde tand forkælet med marcipanflydte, grillede pære samt
karamelsovs & cremefraiche
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven11. september 2015 kl. 20:00
Benny Holst TrioMed dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny altid den gode historie og han må regnes med som højest rangeret, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.
Med mere end 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny sunget og skrevet sig dybt ind i mange danskeres sjæl.
De senere års store succes skyldes ikke mindst etableringen og fastholdelsen af hans stærkt besatte trio med Martin Andersen på violin og Jacob Rathje på guitar.
KONCERTMENU:Halkær Madhus ved Marie Louise og Peter Søndergaard tilbereder menuen over åben ild. BÅLMAD den 11. september Årstidens råvarer fra Halkær Ådal vil være bærende elementer i en sansepræget madoplevelse. De vil blive behandlet ud fra en simpel, kærlig og æstetisk tilgang til madhåndværket, hvor naturen og bålet bringes ind som medspiller for at skabe en unik madoplevelse for dig. Menu Forret: o Omkring bålet bydes du på en velkomstdrik med grillet lime & agurk o I hånden får du grillet spidskål m. ørred & frisk ost. Hovedret: o Lækkert & mørt kød fra lokale avlere bliver langtidsstegt over bål o I den sorte gryde tilbereder vi speltotto med svampe & vesterhavsost o Det farverige element består af bagte rodfrugter samt rødkålssalat m. tørret frugt & mandler Dessert: o Til sidst bliver den søde tand forkælet med marcipanflydte, grillede pære samt karamelsovs & cremefraiche |