ENIGHED GØR DUM (UDSOLGT)
Dørene åbnes kl 19.00
Niels Hausgaard er tilbage på Halkær Kro med 2015 forestillingen: ENIGHED GØR DUM. Vi glæder os meget.
Koncertmenu serveres kl. 18.00. Kom gerne lidt før, da der er mange til spisning.
Aftenens kok: Jimmi Petersen, Gastro Consulting Løgstør.
Forret:
Kyllingesoufflé med estragon og persilleolie
Syltede fennikel, ribs og sprøde chips.
Hovedret:
Kalveyderlår braiseret i rødvin og vinterurter.
Serveres med bønnesalat, bagte rødløg med timian, flan af blomkål samt glaseret gulerødder.
Sauterede kartofler og kraftig rødvinskalvesky.
Dessert.
En økologisk finale af sødt, blødt og sprødt.
HUSK AT BAREN HAR ÅBEN EFTER KONCERTEN. VI BLIVER SÅ LÆNGE DER ER TØRSTIGE GÆSTER!
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven9. januar 2015 kl. 19:30ENIGHED GØR DUM (UDSOLGT)
Dørene åbnes kl 19.00
Niels Hausgaard er tilbage på Halkær Kro med 2015 forestillingen: ENIGHED GØR DUM. Vi glæder os meget.
Koncertmenu serveres kl. 18.00. Kom gerne lidt før, da der er mange til spisning. Aftenens kok: Jimmi Petersen, Gastro Consulting Løgstør. Forret: Kyllingesoufflé med estragon og persilleolie Syltede fennikel, ribs og sprøde chips.
Hovedret: Kalveyderlår braiseret i rødvin og vinterurter. Serveres med bønnesalat, bagte rødløg med timian, flan af blomkål samt glaseret gulerødder. Sauterede kartofler og kraftig rødvinskalvesky.
Dessert. En økologisk finale af sødt, blødt og sprødt.
HUSK AT BAREN HAR ÅBEN EFTER KONCERTEN. VI BLIVER SÅ LÆNGE DER ER TØRSTIGE GÆSTER! |