Mikael K. & Klondyke samt Swøbsk
Mikael K. blev for alvor kendt med bandet Klondyke ved udgivelsen af UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark i 2011
– ”dette her er dansk sangkunst, når den er bedst." skrev Klaus Lynggaard, Information.
SWØBSK: Maren Hallberg (harmonika, skeer)
Jørgen Dickmeiss (violin, vokal, mandolin, guitar, jødeharpe, mundharmonika)
Theis Langlands (piano, jødeharpe)
Simon Busk (perkussion, mandolin)
Dyb forståelse af den gamle musik kombineret med en levende sans for fornyelse. Storartet drive og rytme! "Sing out! MD, England”
Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.
Kok: Jimmi Petersen, Gatro Consulting Løgstør.
Forret
Kornsalat med marinerede muslinger toppet med grønt og sprødt
Hovedret
Gris på gaflen - krydder krebinetter med vesterhavsost og klassisk flæskesvær.
Dertil løg og bønne sauté – spidskålssalat og bagt kartoffel
Dessert
Rødvinspocheret æbler med chokolade crumble og skyr
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven21. marts 2015 kl. 20:00Mikael K. & Klondyke samt SwøbskMikael K. blev for alvor kendt med bandet Klondyke ved udgivelsen af UDKANTSLAND – sange fra skæve Danmark i 2011 – ”dette her er dansk sangkunst, når den er bedst." skrev Klaus Lynggaard, Information. SWØBSK: Maren Hallberg (harmonika, skeer) Jørgen Dickmeiss (violin, vokal, mandolin, guitar, jødeharpe, mundharmonika) Theis Langlands (piano, jødeharpe) Simon Busk (perkussion, mandolin) Dyb forståelse af den gamle musik kombineret med en levende sans for fornyelse. Storartet drive og rytme! "Sing out! MD, England”
Koncertmenu serveres kl. 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden. Kok: Jimmi Petersen, Gatro Consulting Løgstør.
Forret
Kornsalat med marinerede muslinger toppet med grønt og sprødt
Hovedret
Gris på gaflen - krydder krebinetter med vesterhavsost og klassisk flæskesvær. Dertil løg og bønne sauté – spidskålssalat og bagt kartoffel
Dessert Rødvinspocheret æbler med chokolade crumble og skyr |