Bagekursus på Halkær Madhus
Halkær Kro, Halkærvej 65, Halkær 9240 Nibe
Lørdag d. 23. april 2016 kl. 08:30 –16:00
8.30 til 9.00 Ankomst og te/kaffe og friskbagt brød
9.00 Velkomst og program
9.05 Niels Foged om Falslevgård og økologisk mel.
Fingrene i fadet - den første dej sættes i gang
9.45 Brødets kulturhistorie v/Hardy Jensen, Nordic Foodworks
11.00 Brødkorn – sorter og bageevner v/Niels
12 – 13 Frokost - og strække ryg eller ben (der er bestilt solskin)
13.00 Hævemetoder - surdej, bageferment, gær og honning –
14.00 Så skal der æltes - vi sætter brød over
15.30 Afrunding
16.00 Vi bærer brød hjem
Læs mere om Niels Foged og Falslevgård - www.falslevgaard.dk
Pris inkl. Materialer, morgenkaffe og økologisk frokost 650,00 kr.
Spørgsmål: Peter Søndergaard • peterhalkaer@gmail.com • 2347 6038
Tilmelding: Senest mandag den 18. april v. indbetaling på Reg.nr. 8401 Kontonr. 1295478
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven23. april 2016 kl. 08:30
Bagekursus på Halkær MadhusHalkær Kro, Halkærvej 65, Halkær 9240 Nibe Lørdag d. 23. april 2016 kl. 08:30 –16:00
8.30 til 9.00 Ankomst og te/kaffe og friskbagt brød 9.00 Velkomst og program 9.05 Niels Foged om Falslevgård og økologisk mel. Fingrene i fadet - den første dej sættes i gang 9.45 Brødets kulturhistorie v/Hardy Jensen, Nordic Foodworks 11.00 Brødkorn – sorter og bageevner v/Niels 12 – 13 Frokost - og strække ryg eller ben (der er bestilt solskin) 13.00 Hævemetoder - surdej, bageferment, gær og honning – 14.00 Så skal der æltes - vi sætter brød over 15.30 Afrunding 16.00 Vi bærer brød hjem
Læs mere om Niels Foged og Falslevgård - www.falslevgaard.dk
Pris inkl. Materialer, morgenkaffe og økologisk frokost 650,00 kr.
Spørgsmål: Peter Søndergaard • peterhalkaer@gmail.com • 2347 6038
Tilmelding: Senest mandag den 18. april v. indbetaling på Reg.nr. 8401 Kontonr. 1295478 |