Peter Bastina og Nikola Jankov
For Peter Bastian blev mødet med Nikola Jankov en skelsættende begivenhed i hans mangesidede liv. Fra Bulgarien hentede Bastian Jankov til Danmark, og det er efterhånden mange år siden. Et ualmindeligt men forudsigeligt møde mellem to store musikere, som Bastian helt sikkert vil fortælle videre om, derfra hvor han slap sidst de sammen gæstede Halkær kro, og denne gang har de samlet helt nyt orkester til lejligheden.
Koncertmenu:
Denne aften serveres af Jimmi Pedersen, Gastro Consulting, Løgstør
Menuen er sammensat og kreeres med lækre råvarer fra Halkær Ådal, og bliver en herlig smagfuld oplevelse hvor smagsløgene kan forvente at blive forundret, inspireret og overrasket med masser af glæde…
Forret.
Kyllingesoufflé anrettet med bolsjebeder, perlebyg, persillemayo og peberrodsskum toppet med grønt.
Hovedret.
Rosastegt oksefilet serveret med æble-sellerisauté og flan af gulerødder, kål og svampe.
Sherrysauce og smørstegte kartofler med hasselnødder.
TILKØB dessert for kr. 25,00. Bestilles og betales efter middagen:
Kroens hjemmebagte brownie med is og bærsymfoni, -økologisk naturligvis!
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven13. april 2013 kl. 21.00Peter Bastina og Nikola JankovFor Peter Bastian blev mødet med Nikola Jankov en skelsættende begivenhed i hans mangesidede liv. Fra Bulgarien hentede Bastian Jankov til Danmark, og det er efterhånden mange år siden. Et ualmindeligt men forudsigeligt møde mellem to store musikere, som Bastian helt sikkert vil fortælle videre om, derfra hvor han slap sidst de sammen gæstede Halkær kro, og denne gang har de samlet helt nyt orkester til lejligheden. |