26. februar 2022 kl. 20.00

Oysterband

(udsolgt)

 

..så er the Oysters igen igen tilbage og vi har ikke længere styr på antallet af gange, de har fyldt vores musiksal op .. som sædvanligt venter der en uforglemmelig aften. Det har altid været Oysterbands varemærke!

 

Maden serveres kl. 18.00

 

Koncertmenuen omfatter 3 retter.

Oysterband er nærmest et husorkester på Halkær og det kalder på lidt ekstra luksus på menuen, når et så klassisk band er på scenen. Gourmetmenuen har både traditionelle elementer; men som altid når Peter Bertelsen udfordres, så får den også et kreativt tvist inspireret af, hvad der kan leveres fra Halkær Fælled.

 

Spegeskinke med timian og honning, serveres med små økosalater, syltede rodfrugter, pesto af persille fra fælleden. Friskbagt brød og smør. 

 

Rosastegt inderlår af ungkvæg. Kødet serveres med en fondant af kartoffel fra fælleden, timianglaserede rodfrugter, selleriflan samt en Sauce Choron, håndpisket sauce Bearnaise smagt til med tomat og kødsky.

 

Chokoladekage med orange og chokoladeganache, dertil hindbærpure og økologisk vanilleis.

 

Kok: Peter Bertelsen.

 

Opleves problemer med betaling via betalingssystemet, så send en mail til koncert.halkaer@gmail.com, så klarer vi det i fællesskab på anden vis.

 

Nedenstående er nu lagt i kurven




26. februar 2022 kl. 20.00

Oysterband

(udsolgt)

 

..så er the Oysters igen igen tilbage og vi har ikke længere styr på antallet af gange, de har fyldt vores musiksal op .. som sædvanligt venter der en uforglemmelig aften. Det har altid været Oysterbands varemærke!

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt
  • Økologi & bæredygtighed Halkær Kro og kulturhus