Menu fra kl 18.00
Fromseier & Hockings samt Fiolministeriet.
Ditte Fromseier Hockings , Kirstine Elise Pedersen , Kirstine Sand = Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske kombination af strygeinstrumenter (violin, bratsch og cello) og ført den ind i folkemusikkens swingende verden.
Fromseier & Hockings åbner denne aften. Duoen Fromseier & Hockings kommer fra den lille fynske landsby Øksendrup, hvor de også driver en økologisk æbleplantage og et cideri. Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene i dem.
Kok: Peter Bertelsen
Forret:
Makrellen er kommet
Salat af nyrøget makrel med rygeost, sprød kartoffel, løg i teksturer
Dertil godt brød og økologisk smør
Hovedret:
Ciderglaseret svinekotelet med rodfrugtpure, cidersky, kartofler fra fælleden samt en lækker salat med
forskelligt korn, linser og æbler.
Dessert tilvalg
Fynsk Herregårdsæblekage med dobbeltfraiche fra Thise Mejeri. (kr. 50,00)
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven12. september 2020 kl. 20.00Menu fra kl 18.00 Fromseier & Hockings samt Fiolministeriet.
Ditte Fromseier Hockings , Kirstine Elise Pedersen , Kirstine Sand = Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske kombination af strygeinstrumenter (violin, bratsch og cello) og ført den ind i folkemusikkens swingende verden.
Fromseier & Hockings åbner denne aften. Duoen Fromseier & Hockings kommer fra den lille fynske landsby Øksendrup, hvor de også driver en økologisk æbleplantage og et cideri. Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene i dem. |