Lær at lave ost
Tidspunkt: Lørdag d. 3. marts kl. 9:30 - 15.30
Underviser er: Mejerist og Ostemager Sten Holmgaard Sørensen.
Kender du de forholdsvis få grundregler og teknikker kan du fremstille alle ostetyper fra friskost til gule faste oste som Havarti eller Danbo samt brie og roquefort. Og du kan sagtens lave dem i dit eget køkken.
På dette kursus lærer du teknikker til at fremstille forskellige oste, og du får gode råd til at starte din egen osteproduktion. Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med fremstilling af rigtig håndværksost.
Og du får lækker ost med hjem.
Se dagens program - fokus-folkeoplysning.dk
Pris: 800 kr inkl. morgenkaffe, let frokost, råvarer og kursusmateriale
Kurset udbydes i samarbejde med: FOKUS Folkeoplysning
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven3. marts 2018 kl. 09:30
Lær at lave ost
Tidspunkt: Lørdag d. 3. marts kl. 9:30 - 15.30 Underviser er: Mejerist og Ostemager Sten Holmgaard Sørensen. Kender du de forholdsvis få grundregler og teknikker kan du fremstille alle ostetyper fra friskost til gule faste oste som Havarti eller Danbo samt brie og roquefort. Og du kan sagtens lave dem i dit eget køkken. På dette kursus lærer du teknikker til at fremstille forskellige oste, og du får gode råd til at starte din egen osteproduktion. Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med fremstilling af rigtig håndværksost. Og du får lækker ost med hjem.
Se dagens program - fokus-folkeoplysning.dk
Pris: 800 kr inkl. morgenkaffe, let frokost, råvarer og kursusmateriale
Kurset udbydes i samarbejde med: FOKUS Folkeoplysning
|