HALKÆR Kro fylder 25 år som spillested
I Halkær Kros bedste ånd, med musik fra den store verden blandet med hjemlige toner, vil vi sætte en tyk streg under mangfoldighed og kvalitet!! Fra Prince Edvards Island i østlige Canada kommer trioen ”Ten Strings & a GoatSkinn” med unik vokal og instrumental traditionel rootsmusik fra øen, som kun de færreste kender til!
Fra Skotland kommer et af Halkær Kros absolut hotteste navne i de første år: The Poozies, i seneste men super stærke line op. Afro funk/jazz ved KutiMangoes, som finder vej til vores nordjyske kro for første gang, spiller op til dans sidst på aftenen…
Bandet har begejstret alle fra London til Ouagadougou.
Koncertmenu ved kok Johan Braae. Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00
Græskar
Butternut græskarsuppe med kyllingerilette, saltbagte græskarkerner, æbler og trøffelolie.
Eskilds okse
Langtidsstegt højreb og braiseret skank fra Angus kvæg. Hertil jordskokkompot, glaseret gulerod og sauce bordelaise.
Gateau Marcel
Chokoladekage i 2 lag serveret med solbær sorbet og sprød kiks
Online salg sluttet, der er enkelte ledige pladser som kan reserveres på mail gordonblair@hotmail.com - afvent svar med bekræftelse
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven11. november 2017 kl. 15.00HALKÆR Kro fylder 25 år som spillestedI Halkær Kros bedste ånd, med musik fra den store verden blandet med hjemlige toner, vil vi sætte en tyk streg under mangfoldighed og kvalitet!! Fra Prince Edvards Island i østlige Canada kommer trioen ”Ten Strings & a GoatSkinn” med unik vokal og instrumental traditionel rootsmusik fra øen, som kun de færreste kender til! Fra Skotland kommer et af Halkær Kros absolut hotteste navne i de første år: The Poozies, i seneste men super stærke line op. Afro funk/jazz ved KutiMangoes, som finder vej til vores nordjyske kro for første gang, spiller op til dans sidst på aftenen… Bandet har begejstret alle fra London til Ouagadougou.
Koncertmenu ved kok Johan Braae. Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00
Græskar Butternut græskarsuppe med kyllingerilette, saltbagte græskarkerner, æbler og trøffelolie.
Eskilds okse Langtidsstegt højreb og braiseret skank fra Angus kvæg. Hertil jordskokkompot, glaseret gulerod og sauce bordelaise.
Gateau Marcel Chokoladekage i 2 lag serveret med solbær sorbet og sprød kiks
Online salg sluttet, der er enkelte ledige pladser som kan reserveres på mail gordonblair@hotmail.com - afvent svar med bekræftelse
|