Lav økologiske chokolader og konfekt
Tidspunkt: Søndag d. 26. november 2017 kl. 09:30 - 15:30
Her er chancen for at give julegodterne et ekstra touch.
Sammen med Lars skal vi lave marcipan fra bunden, smagsætte det med forskellige ting, lære at temperere chokoladen, sætte smag til nougat og lave konfekt med tørret frugt og nødder.
Medbring et par sylteglas til at bringe godter med hjem i.
Underviser er Lars Frederiksen, tidligere Mølle-Skovly chokolade og Woodshade Organics
Læs mere om Lars Frederiksen - www.knebelgodt.dk
Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven26. november kl. 09:30Lav økologiske chokolader og konfekt
Tidspunkt: Søndag d. 26. november 2017 kl. 09:30 - 15:30
Her er chancen for at give julegodterne et ekstra touch. Sammen med Lars skal vi lave marcipan fra bunden, smagsætte det med forskellige ting, lære at temperere chokoladen, sætte smag til nougat og lave konfekt med tørret frugt og nødder. Medbring et par sylteglas til at bringe godter med hjem i.
Underviser er Lars Frederiksen, tidligere Mølle-Skovly chokolade og Woodshade Organics Læs mere om Lars Frederiksen - www.knebelgodt.dk
Prisen er inkl. let frokost, råvarer og kursusmateriale
|