Malinky (Skotland) – Robert Burns Night i Halkær
Det skotske folkband Malinky kommer til Halkær for at stå for fejringen af den skotske nationaldigter Robert Burns med alt, hvad der hører med til en Burns Night i Halkær: traditionel skotsk mad, whisky, musik, sang, poesi og dans.
OBS Prisen omfatter alt med undtagelse af whiskysmagning, der købes på aftenen i krosalens bar
Koncertmenu v. Johan Braae og Martin Hansen.
Serveres kl. 18.00
Haggish
Aftenen åbner med smagsprøver og traditioniel servering af original Skotsk Haggish i fåremave, som Eskil Romme bringer hjem fra koncert-tur til Skotland. (Serveres under recitation af Robert Burns digt til sækkepibe)
Lam
Aftenens kokke fortolker den skotske klassiker haggish, som terrine med skank og indmad fra lokale lam. Hertil serveres syltede kålrabi, peberrodsmayonnaise og sprøde havre flager.
Okse
Langtidsstegt og grillet oksetyksteg. Hertil bagte rødbede bånd, løgpuré, marinerede solbær, brunet smør med nødder og krydderurter.
Æble
Bread ´n´ butter pudding med æble, karamel med salt og nødder.
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven4. marts 2017 kl. 18.00Malinky (Skotland) – Robert Burns Night i HalkærDet skotske folkband Malinky kommer til Halkær for at stå for fejringen af den skotske nationaldigter Robert Burns med alt, hvad der hører med til en Burns Night i Halkær: traditionel skotsk mad, whisky, musik, sang, poesi og dans. OBS Prisen omfatter alt med undtagelse af whiskysmagning, der købes på aftenen i krosalens bar
Koncertmenu v. Johan Braae og Martin Hansen.
Serveres kl. 18.00
Haggish Aftenen åbner med smagsprøver og traditioniel servering af original Skotsk Haggish i fåremave, som Eskil Romme bringer hjem fra koncert-tur til Skotland. (Serveres under recitation af Robert Burns digt til sækkepibe)
Lam Aftenens kokke fortolker den skotske klassiker haggish, som terrine med skank og indmad fra lokale lam. Hertil serveres syltede kålrabi, peberrodsmayonnaise og sprøde havre flager.
Okse Langtidsstegt og grillet oksetyksteg. Hertil bagte rødbede bånd, løgpuré, marinerede solbær, brunet smør med nødder og krydderurter.
Æble Bread ´n´ butter pudding med æble, karamel med salt og nødder.
|