Glutenfri Bagekursus på Halkær Madhus
Med underviser & forfatter Ida Kirk Foged
Halkær Kro, Halkærvej 65, Halkær 9240 Nibe
Lørdag d. 17. september 2016 kl. 09:00 –15:30
09.00-09.45: Intro til det glutenfri (gluten, glutenfri sorter, gær/surdej m.m.)
10.00-11.45: Madlavning i grupper
11.45-12.00: Hver gruppe introducerer deres brød/mad
12.00-12.30: Frokost med brød, salat og hummus
12.30-12.45: Kort into til rawfood (fermentering, superfood, spirer m.m.) under frokosten, mens der spises færdigt.
13.00-14.30: Madlavning
14.30-14.45: Hver gruppe introducerer deres brød/kage/dessert
14.45-15.15: Dessert/kage/kaffe/te og afslutning
15.15-15.30: Fælles oprydning
Kurset er for dig, som interesserer dig for glutenfri brød/mad i højere eller mindre grad. Inkluderet i kurset er undervisning, madlavning i grupper, lidt teori om gluten og glutenfri kornsorter, opskriftskompendium samt frokost og dessert. Madlavningen sker i grupper to og to, og vi skal lave forskellige opskifter - alle opskrifter 100% glutenfri og vegetariske - nogle opskrifter er veganske - nogle opskrifter er uden gær/surdej - vi skal prøve lidt af hvert. Opskrifterne tager udgangspunkt i min nyeste bog ”Brød uden gluten”, som på dagen kan købes på særtilbud til 150,- (normalpris 249,-). Lige før frokost forklarer hver gruppen ganske kort de andre grupper, hvad de har lavet, hvordan de gjorde, hvordan det gik osv. På den måde får de andre grupper, som ikke lige har lavet det samme en god fornemmelse af opskriften og resultatet. Hver gruppen kan desuden med fordel ”kigge de andre grupper over skuldrene” mens der laves mad, for at få et indblik i processen.
Spørgsmål: Peter Søndergaard • peterhalkaer@gmail.com • 2347 6038
Pris inkl. Materialer, morgenkaffe og økologisk frokost 900,00 kr.
Tilmelding: senest d. 1. september til peterhalkaer@gmail.com
Indbetaling: 900,- kr. Reg.nr. 8401 Kontonr. 1295478 (skriv ”bagekursus, navn”)
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven17. september 2016 kl. 9:00Glutenfri Bagekursus på Halkær MadhusMed underviser & forfatter Ida Kirk Foged
Halkær Kro, Halkærvej 65, Halkær 9240 Nibe
Lørdag d. 17. september 2016 kl. 09:00 –15:30
09.00-09.45: Intro til det glutenfri (gluten, glutenfri sorter, gær/surdej m.m.)
10.00-11.45: Madlavning i grupper
11.45-12.00: Hver gruppe introducerer deres brød/mad
12.00-12.30: Frokost med brød, salat og hummus
12.30-12.45: Kort into til rawfood (fermentering, superfood, spirer m.m.) under frokosten, mens der spises færdigt.
13.00-14.30: Madlavning
14.30-14.45: Hver gruppe introducerer deres brød/kage/dessert
14.45-15.15: Dessert/kage/kaffe/te og afslutning
15.15-15.30: Fælles oprydning
Kurset er for dig, som interesserer dig for glutenfri brød/mad i højere eller mindre grad. Inkluderet i kurset er undervisning, madlavning i grupper, lidt teori om gluten og glutenfri kornsorter, opskriftskompendium samt frokost og dessert. Madlavningen sker i grupper to og to, og vi skal lave forskellige opskifter - alle opskrifter 100% glutenfri og vegetariske - nogle opskrifter er veganske - nogle opskrifter er uden gær/surdej - vi skal prøve lidt af hvert. Opskrifterne tager udgangspunkt i min nyeste bog ”Brød uden gluten”, som på dagen kan købes på særtilbud til 150,- (normalpris 249,-). Lige før frokost forklarer hver gruppen ganske kort de andre grupper, hvad de har lavet, hvordan de gjorde, hvordan det gik osv. På den måde får de andre grupper, som ikke lige har lavet det samme en god fornemmelse af opskriften og resultatet. Hver gruppen kan desuden med fordel ”kigge de andre grupper over skuldrene” mens der laves mad, for at få et indblik i processen.
Spørgsmål: Peter Søndergaard • peterhalkaer@gmail.com • 2347 6038
Pris inkl. Materialer, morgenkaffe og økologisk frokost 900,00 kr.
Tilmelding: senest d. 1. september til peterhalkaer@gmail.com
Indbetaling: 900,- kr. Reg.nr. 8401 Kontonr. 1295478 (skriv ”bagekursus, navn”)
|