• "Læreplads" i Halkær Kro´s Økologiske køkken

   

  Halkær Kro har det økologiske spisemærke i guld, vi har store ambitioner, og vi vil gerne sætte nordjysk madkultur på landkortet.

  Derfor søger vi en m/k på 30-45 år der har lyst til sidemandsoplæring.

   

  Vores madkoncept er: ”ærlig mad - baseret på årstidens lokale økologiske råvarer” og det har det været i mere end 25 år.

   

  Der vil i starten være tale om ulønnet arbejde, men for den rigtige person med de nødvendige personlige egenskaber som rummelighed, drive og ubetinget lyst til økologi og kvalitet, vil der hurtigt være mulighed for løn.

  Der vil også for den rette være mulighed for at være med til at forme profilen for Danmarks første økologiske madkulturhus.

   

  Vi har i 25 år lavet økologisk mad til de ca. 25 årlige koncerter, og der er masser af økologiske råvarer i Halkær området – ja i hele Nordjylland. Det vil vi gerne udvikle på. Sammen med virksomheder, med bønder og med almindelige private forbrugere.

  Vi vil gerne udvikle det økologiske køkken – SAMMEN MED DIG, og din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

   

  Køkkenet er lige nu i gang hver 14. dag i forbindelse med koncerter i weekenden, 1 gang om måneden til Folkekøkken, og ellers til diverse møder, kurser og events.

  Og det må gerne blive til mere.

   

  Hvis du er nysgerrig og har lyst – så kontakt

   

  Koordinator Peter Søndergaard, 2347 6038 – peterhalkaer@gmail.com

   

  Formand Susanne Mortensen, - susmortensen@gmail.com

   

  Halkær Kro er en selvejende institution der har eksisteret i sin nuværende form siden 1992. Stedet er drevet af frivillige kræfter, og formålet er at drive kulturhus, som skal danne rammen om kulturelle, musiske og økologiske aktiviteter, ligesom lokalerne skal danne ramme om lokalsamfundets forskellige aktiviteter.

  Se mere på www.halkaer.dk

   

   

   

 • Nyhedsbrev
  Få nyheder om koncerter
  og arrangementer m.m..
  * Krævet felt