• Historien om

  I december 1992 købte 8 idealistiske, nogen vil måske sige naive, familier Halkær Kro. Der skulle være musiksted og økologisk spisehus.
  Kroen har i dag slået sit navn fast som lokalt kulturhus og er et af landets førende spillesteder for folke- og verdensmusik. Musikforeningen arrangerer kvalitetskoncerter for at opfylde, tilfredsstille og pirre det kræsne publikum. Samtidig er kroen hjemsted for en række kurser, møder og aktiviteter med økologi og godt madhåndværk som omdrejningspunkt. Der er kunstudstillinger, foredrag, møder og meget andet samt ikke mindst den årlige musik- og økologifestival på kroen den første weekend i juni. Danmarks eneste festival med markvandring.
  Den sisdste torsdag i hver måned er der FolkeKøkken, og ønsker du at holde en fest eller et andet arrangement, så kontakt os - vi finder en god løsning.
  Køkkenet og maden på Halkær Kro er noget særligt. Årstidens friske og økologiske råvarer bliver med omhu forvandlet til indbydende koncert- og festmenuer, som kan nydes med økologisk vin eller øl fra lokale leverandører.
  Madkonceptet er enkelt: "ærlig mad af årstidens lokale økologiske råvarer"
  Kroen er i dag en selvejende institution og formålet er at drive et kulturhus, der danner rammen om kulturelle, musiske og økologiske aktiviteter.
  Aktiviteterne på Halkær Kro er baseret på frivillig arbejdskraft.


   

  Landbokulturen, musikken og økologien
  lever i Halkær..!

   

 • Nyhedsbrev
  Få nyheder om koncerter
  og arrangementer m.m..
  * Krævet felt
 • Økologi & bæredygtighed Halkær Kro og kulturhus