5. december 2020 kl. 20.00

Menu fra kl 18.00

Rasmus, v/Michael Sommer, Lars Lilholt, Bent Melvej, Benny Simmelsgaard og Ove Andersen.

Rasmus er gruppen, som først begyndte at grave i gamle spillemænds nodebøger, og deres første nedslag var Rasmus Storms nodebog. De fem rutinerede musikere startede en udvikling indenfor dansk traditionsmusik, som kom til at betyde uendeligt meget for generationerne derefter!

Menu 2 retter:

 

Halkær Kro og Covid 19

Vi følger de anvisninger der kommer fra myndighederne. Der er naturligvis gjort grundigt rent på diverse overflader, der er håndsprit tilgængeligt, og f.eks. med 1 meters mellemrum mellem siddende gæster, og med minimum 2 meters mellemrum mellem musikere og de nærmeste publikummer. Afstandskravene er også gældende i forbindelse med spisning. Alt i alt gør det at vi har ca. halv kapacitet af det normale.

 

TILFØJELSE:

Da Halkær Kro er en restaurant med efterfølgende kulturel musikalsk arrangement, kan koncertmenuen tilbydes til op til 50 personer og koncerten med siddende publikum op til 500. Det vil sige, at ovenstående er uændret, også efter de nyeste begrænsninger.

DOG skal alle inde på kroen bære mundbind, når de ikke sidder ned ved bordet i restauranten og på stol i koncertsalen.

Ved ankomst til kroen vil alle blive mindet om dette og alle skal selv have mundbind med.

 

Musik- og krobestyrelsen.

Pris: kr. 150,00

Valgt variant: Ekskl. koncertmenu Ikke medlem
  •    Vælg antal: 
Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven
5. december 2020 kl. 20.00

Menu fra kl 18.00

Rasmus, v/Michael Sommer, Lars Lilholt, Bent Melvej, Benny Simmelsgaard og Ove Andersen.

Rasmus er gruppen, som først begyndte at grave i gamle spillemænds nodebøger, og deres første nedslag var Rasmus Storms nodebog. De fem rutinerede musikere startede en udvikling indenfor dansk traditionsmusik, som kom til at betyde uendeligt meget for generationerne derefter!  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt