26. september 2020 kl. 20.00

Menu fra kl 18.00

Dissing, Dissing, Las og Billy Cross spiller Bob Dylan.

Enestående autentisk fortolkning af Dylans univers på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet, ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums.

 

Koncertmenu v. Kok Thomas Farsinsen = Madfar.

 

Forret 

Koldrøget laks fra kildens røgeri i Nibe

 

Hovedret 

Urtestegt nakkefiket af økogris med saute af grønt fra fælleden og fælledkartofer & sauce 

 

Dessert 

Is, bær & nødder 

 

Koncertmenu serveres kl 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 

 

Halkær Kro og Covid 19

Vi følger de anvisninger der kommer fra myndighederne. Der er naturligvis gjort grundigt rent på diverse overflader, der er håndsprit tilgængeligt, og f.eks. med 1 meters mellemrum mellem siddende gæster, og med minimum 2 meters mellemrum mellem musikere og de nærmeste publikummer. Afstandskravene er også gældende i forbindelse med spisning. Alt i alt gør det at vi har ca. halv kapacitet af det normale.

 

TILFØJELSE:

Da Halkær Kro er en restaurant med efterfølgende kulturel musikalsk arrangement, kan koncertmenuen tilbydes til op til 50 personer og koncerten med siddende publikum op til 500. Det vil sige, at ovenstående er uændret, også efter de nyeste begrænsninger.

DOG skal alle inde på kroen bære mundbind, når de ikke sidder ned ved bordet i restauranten og på stol i koncertsalen.

Ved ankomst til kroen vil alle blive mindet om dette og alle skal selv have mundbind med.

 

Musik- og krobestyrelsen.

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




26. september 2020 kl. 20.00

Menu fra kl 18.00

Dissing, Dissing, Las og Billy Cross spiller Bob Dylan.

Enestående autentisk fortolkning af Dylans univers på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet, ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums.

 

Koncertmenu v. Kok Thomas Farsinsen = Madfar.

 

Forret 

Koldrøget laks fra kildens røgeri i Nibe

 

Hovedret 

Urtestegt nakkefiket af økogris med saute af grønt fra fælleden og fælledkartofer & sauce 

 

Dessert 

Is, bær & nødder 

 

Koncertmenu serveres kl 18.00. Bestilles og betales her på hjemmesiden.

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt