4. april 2020 kl. 09:30

 

UDSAT TIL SENERE

Charcuteri & Pølsekursus

9.00 - 15.30

 

 

Man kan sagtens fremstille pølser og andre charcuterivarer hjemme i sit køkken. Kender man de forholdsvis få grundregler og teknikker kan man fremstille mange lækre pølser, der garanteret smager bedre end det meste, der kan købes i butikkerne. Du lærer om råvarer, krydring, grundteknikker til fremstilling men også om efterbehandling som røgning, tørring og modning. Du får pølser med hjem, og som altid arbejder vi økologisk på Halkær.

Underviser:slagtermester, pølsemester, tv-kok mm Michael Museth



Dagens program:

 

• Velkomst med kaffe og brød
• Introduktion til grundprincipperne for pølsefremstilling samt efterbehandling og lagring.  Lidt historie om de forskellige pølsetyper der skal arbejdes med.
• Vi sætter ost i gang og arbejder med forskellige pølsetyper og charcuteri.        
• Let frokost .
• Vi arbejder videre.    
• Gør klar til evt. efterbearbejdning og videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.

 

Kurset er lavet i samarbejde med FOKUS Aalborg

 

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




4. april 2020 kl. 09:30

 

UDSAT TIL SENERE

Charcuteri & Pølsekursus

9.00 - 15.30

 

 

Man kan sagtens fremstille pølser og andre charcuterivarer hjemme i sit køkken. Kender man de forholdsvis få grundregler og teknikker kan man fremstille mange lækre pølser, der garanteret smager bedre end det meste, der kan købes i butikkerne. Du lærer om råvarer, krydring, grundteknikker til fremstilling men også om efterbehandling som røgning, tørring og modning. Du får pølser med hjem, og som altid arbejder vi økologisk på Halkær.

Underviser:slagtermester, pølsemester, tv-kok mm Michael Museth



Dagens program:

 

• Velkomst med kaffe og brød
• Introduktion til grundprincipperne for pølsefremstilling samt efterbehandling og lagring.  Lidt historie om de forskellige pølsetyper der skal arbejdes med.
• Vi sætter ost i gang og arbejder med forskellige pølsetyper og charcuteri.        
• Let frokost .
• Vi arbejder videre.    
• Gør klar til evt. efterbearbejdning og videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.

 

Kurset er lavet i samarbejde med FOKUS Aalborg

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt