21. marts 2020 kl. 09:30

UDSAT TIL SENERE

Lær at lave ost

09.30 - 15.30

Håndfremstilling af ost er lettere end man skulle tro, og med forholdsvis enkle teknikker kan du fremstille forskellige ostetyper fra friskost og myseost til gule faste oste som Havarti eller Danbo samt forskellige skimmeloste.


På dette kursus lærer du grundteknikker til at fremstille forskellige oste, og du får gode råd til at starte din egen osteproduktion. Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter fremstilling af rigtig håndværksost.


Vi laver på dagen følgende 3 oste: Skorpefri 50+GOUDA, en kitmodnet Esrom/Hawarti 45+ og en Fynsk rygeost.

 

Dagens program:


• Velkomst med kaffe og brød.
• Introduktion til grundprincipperne for ostefremstilling historie og de forskellige ostetyper der skal arbejdes med.
• og lagring.
• Vi sætter ost i gang og arbejder med tre typer af ost.         
• Let frokost.
• Vi arbejder videre med ostene.        
• Vi gør ostene klar til forarbejdning og videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.

Underviser: Hans Henrik Knudsen, ostemester på Thise Mejeri.

 

Kurset er lavet i samarbejde med FOKUS Aalborg

 

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




21. marts 2020 kl. 09:30

UDSAT TIL SENERE

Lær at lave ost

09.30 - 15.30

Håndfremstilling af ost er lettere end man skulle tro, og med forholdsvis enkle teknikker kan du fremstille forskellige ostetyper fra friskost og myseost til gule faste oste som Havarti eller Danbo samt forskellige skimmeloste.


På dette kursus lærer du grundteknikker til at fremstille forskellige oste, og du får gode råd til at starte din egen osteproduktion. Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter fremstilling af rigtig håndværksost.


Vi laver på dagen følgende 3 oste: Skorpefri 50+GOUDA, en kitmodnet Esrom/Hawarti 45+ og en Fynsk rygeost.

 

Dagens program:


• Velkomst med kaffe og brød.
• Introduktion til grundprincipperne for ostefremstilling historie og de forskellige ostetyper der skal arbejdes med.
• og lagring.
• Vi sætter ost i gang og arbejder med tre typer af ost.         
• Let frokost.
• Vi arbejder videre med ostene.        
• Vi gør ostene klar til forarbejdning og videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.

Underviser: Hans Henrik Knudsen, ostemester på Thise Mejeri.

 

Kurset er lavet i samarbejde med FOKUS Aalborg

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt