7. december 2019 kl. 20.00

Niels Skousen solo

Niels Skousen kender vel alle og nu kan vi præsentere denne legende i dansk musik igen på Halkær Kro.

 

Lige fra han for alvor dukkede op på den danske musikscene sammen med Peter Ingemann for nogle generationer siden, til han i dag stadig skriver og synger sine meningsfulde sange, har den tyskfødte sanger, digter og skuespiller sat sit helt særlige præg på dansk musik.

 

Vi glæder os til igen at byde Niels Skousen velkommen på Halkær Kro. Gå ikke glip af en højst interessant koncert.

 

Koncertmenu ved Peter Bertelsen. Serveres kl. 18.00

 

Vi dækker op ved lange borde til årets sidste koncert på Halkær Kro og hylder det fællesskab som 70'erne bød os og som er Halkærs livsnerve. Giver den gas med menuen og lægger op til julen ud fra det som er diskussionen i mange familier op til julen: gris eller and…. Her får du begge dele!

 

Forret

 

Sprængt andebryst med peberrodscreme, krammet kål og hengemt æble i eddike

Brød og smør

 

Hovedret

 

Confiteret and med rødkålssalat, nødder og daddel

Stegt svinebryst med kroens fælledkål i fed fløde, sennep og kroens hjemmesyltede rødbeder

Dertil en taglagt pommes Anne

 

Dessert

 

 Ris alamande med kirsebærsauce

 

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

 

 

 

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




7. december 2019 kl. 20.00

Niels Skousen solo

Niels Skousen kender vel alle og nu kan vi præsentere denne legende i dansk musik igen på Halkær Kro.

 

Lige fra han for alvor dukkede op på den danske musikscene sammen med Peter Ingemann for nogle generationer siden, til han i dag stadig skriver og synger sine meningsfulde sange, har den tyskfødte sanger, digter og skuespiller sat sit helt særlige præg på dansk musik.

 

Vi glæder os til igen at byde Niels Skousen velkommen på Halkær Kro. Gå ikke glip af en højst interessant koncert.

 

Koncertmenu ved Peter Bertelsen. Serveres kl. 18.00

 

Vi dækker op ved lange borde til årets sidste koncert på Halkær Kro og hylder det fællesskab som 70'erne bød os og som er Halkærs livsnerve. Giver den gas med menuen og lægger op til julen ud fra det som er diskussionen i mange familier op til julen: gris eller and…. Her får du begge dele!

 

Forret

 

Sprængt andebryst med peberrodscreme, krammet kål og hengemt æble i eddike

Brød og smør

 

Hovedret

 

Confiteret and med rødkålssalat, nødder og daddel

Stegt svinebryst med kroens fælledkål i fed fløde, sennep og kroens hjemmesyltede rødbeder

Dertil en taglagt pommes Anne

 

Dessert

 

 Ris alamande med kirsebærsauce

 

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

 

 

 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt