9. november 2019 kl. 9:30

 

Kursus 9.30 - 15.00

 

En vældig kartoffel

Lær om de mange forskellige kartoffelsorter og hvad de kan bruges til

Kartofler er stadig en helt central grøntsag i det danske køkken. Tidligere blev Ikke mange måltider spist uden den hvide kartoffel. Anvendelsen af kartofler i det danske køkken har ændret sig, og vi har lært mange nye måder at tilberede kartoflen på. Der kommer nye og forskellige sorter på markedet og mange kokke arbejder med de forskellige sorters egenskaber til forskellige former for tilberedning. Til mos, pommes frittes, almindelige kogte, salater, rösti, suppe, dejligt brasede eller hvad nu.

Kartofler er også en sund og næringsrig grøntsag – i modsætning til hvad mange kure fortæller.

På kurset kommer vi hele vejen rundt om kartoflen – sorter, historie og særlige egenskaber.  

Spændende retter, opbevaring og hvor man skaffer sig de bedste kartofler.

 

 

 

Prisen er 500 kr. og er inkl. kaffe, te og frokost med gode kartoffelting og kursusmateriale

 

Underviser: Pia Hjorth, kartoffelavler og kok. På sine marker ved Tranum dyrker hun 16 forskellige sorter.

 

Kurset er lavet i samarbejde med Fokus Aalborg.

 

Tilmelding: Klik her

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




9. november 2019 kl. 9:30

 

Kursus 9.30 - 15.00

 

En vældig kartoffel

Lær om de mange forskellige kartoffelsorter og hvad de kan bruges til

Kartofler er stadig en helt central grøntsag i det danske køkken. Tidligere blev Ikke mange måltider spist uden den hvide kartoffel. Anvendelsen af kartofler i det danske køkken har ændret sig, og vi har lært mange nye måder at tilberede kartoflen på. Der kommer nye og forskellige sorter på markedet og mange kokke arbejder med de forskellige sorters egenskaber til forskellige former for tilberedning. Til mos, pommes frittes, almindelige kogte, salater, rösti, suppe, dejligt brasede eller hvad nu.

Kartofler er også en sund og næringsrig grøntsag – i modsætning til hvad mange kure fortæller.

På kurset kommer vi hele vejen rundt om kartoflen – sorter, historie og særlige egenskaber.  

Spændende retter, opbevaring og hvor man skaffer sig de bedste kartofler.

 

 

 

Prisen er 500 kr. og er inkl. kaffe, te og frokost med gode kartoffelting og kursusmateriale

 

Underviser: Pia Hjorth, kartoffelavler og kok. På sine marker ved Tranum dyrker hun 16 forskellige sorter.

 

Kurset er lavet i samarbejde med Fokus Aalborg.

 

Tilmelding: Klik her



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt