5. april 2019 kl. 20.00

Duncan Chisholm, stifteren af Wolfstone, med band og Bugge, Høirup og Jensen trio.

En af Skotlands store legender Duncan Chisholm har samlet et nyt band og Duncan har fra starten ønsket Halkær Kro igen med sit nye akustisk rettede orkester. Kristian Bugge, Morten Alfred Høirup og Mette Katrine Jensen har dannet trio i nogle år og de kommer nu for første gang forbi Halkær med deres især traditionelle danske musik.

 

Koncertmenu ved kokTorben Kiel Hviid http://www.groft.dk/

 

Pris 270,- og serveres kl. 18.00

 

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Råmarineret pighvar, ramsløgsmayo, blandede krydderurter og fermenterede umodne mirabeller

Brød og smør

 

Hovedret:

Bønne cassoulet ala GROFT med hjemmelavede pølser, confiteret kylling og hjemmerøget bacon, rodfrugter og grønkål. 

Salat af råmarineret knoldselleri med vinaigrette, ristede solsikkekerner og ramsløg

 

Dessert: 

Kraftig chokoladekage med krystaliseret hvid chokolade og mælkeis på naturmælks bio jerseymælk

 

Hvis I ikke kan betale med dankort, så send en bestillingsmail til koncert.halkaer@gmail.com med navn og mailadresse og I vil få nærmere besked.

If you cannot pay online, send a mail to koncert.halkaer@gmail.com with your name and mail, and we will contact you.

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




5. april 2019 kl. 20.00

Duncan Chisholm, stifteren af Wolfstone, med band og Bugge, Høirup og Jensen trio.

En af Skotlands store legender Duncan Chisholm har samlet et nyt band og Duncan har fra starten ønsket Halkær Kro igen med sit nye akustisk rettede orkester. Kristian Bugge, Morten Alfred Høirup og Mette Katrine Jensen har dannet trio i nogle år og de kommer nu for første gang forbi Halkær med deres især traditionelle danske musik.

 

Koncertmenu ved kokTorben Kiel Hviid http://www.groft.dk/

 

Pris 270,- og serveres kl. 18.00

 

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Råmarineret pighvar, ramsløgsmayo, blandede krydderurter og fermenterede umodne mirabeller

Brød og smør

 

Hovedret:

Bønne cassoulet ala GROFT med hjemmelavede pølser, confiteret kylling og hjemmerøget bacon, rodfrugter og grønkål. 

Salat af råmarineret knoldselleri med vinaigrette, ristede solsikkekerner og ramsløg

 

Dessert: 

Kraftig chokoladekage med krystaliseret hvid chokolade og mælkeis på naturmælks bio jerseymælk

 

Hvis I ikke kan betale med dankort, så send en bestillingsmail til koncert.halkaer@gmail.com med navn og mailadresse og I vil få nærmere besked.

If you cannot pay online, send a mail to koncert.halkaer@gmail.com with your name and mail, and we will contact you.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt