2. februar 2019 kl. 20.00

Oysterband er tilbage! Bandet har befundet sig på toppen af britisk Folk så langt tilbage, nogen kan erindre – faktisk siden 1978 – og nu kommer de igen, og som kun Oysterband kan, laver de en stor og

uforglemmelig aften på Halkær Kro.

 

"tremendous, joyous, remarkable......the cream of their genre." (Rolling Stone).

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Pris 270,- og serveres kl. 18.00

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret

Jordskoksuppe med rilette af confiteret kylling fra Rokkedal. Hertil croutoner af rugbrød, tørsaltet bacon og et strejf af trøffel.

 

Hovedret

Skiver af rosa-stegt rådyr og krebinet af hjerte og hals, serveres på kartoffelkompot smagt til med timian og parmesan. Hertil vildt sauce, glasserede gulerødder og sprødt grønkål fra Halkær fællede.

 

Dessert

Chokolade/orangemousse med spungecake, syltede appelsinfileter og italiensk marengs.

 

Hvis I ikke kan betale med dankort, så send en bestillingsmail til koncert.halkaer@gmail.com med navn og mailadresse og I vil få nærmere besked.

If you cannot pay online, send a mail to koncert.halkaer@gmail.com with your name and mail, and we will contact you.

Pris: kr. 235,00

Valgt variant: Ekskl. koncertmenu Ikke medlem
  •    Vælg antal: 
Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




2. februar 2019 kl. 20.00

Oysterband er tilbage! Bandet har befundet sig på toppen af britisk Folk så langt tilbage, nogen kan erindre – faktisk siden 1978 – og nu kommer de igen, og som kun Oysterband kan, laver de en stor og

uforglemmelig aften på Halkær Kro.

 

"tremendous, joyous, remarkable......the cream of their genre." (Rolling Stone).

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Pris 270,- og serveres kl. 18.00

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret

Jordskoksuppe med rilette af confiteret kylling fra Rokkedal. Hertil croutoner af rugbrød, tørsaltet bacon og et strejf af trøffel.

 

Hovedret

Skiver af rosa-stegt rådyr og krebinet af hjerte og hals, serveres på kartoffelkompot smagt til med timian og parmesan. Hertil vildt sauce, glasserede gulerødder og sprødt grønkål fra Halkær fællede.

 

Dessert

Chokolade/orangemousse med spungecake, syltede appelsinfileter og italiensk marengs.

 

Hvis I ikke kan betale med dankort, så send en bestillingsmail til koncert.halkaer@gmail.com med navn og mailadresse og I vil få nærmere besked.

If you cannot pay online, send a mail to koncert.halkaer@gmail.com with your name and mail, and we will contact you.



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt