29. september 2018 kl. 20.00

Sing Sing Sing

Ivan  Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen - Danmarks mest utænkelige bandkonstellation...

 

En rocksanger-radiovært, en tidligere GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’-tv-kendis og en kommende pop-pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed, og med ekstra musikere turnerede de i efteråret landet tyndt på en så godt som udsolgt turne. I efteråret 2018 er de på vingerne igen og nu kommer de til Halkær Kro!

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Pris 265,- og serveres kl. 18.00

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Hokaido-græskar suppe fra Halkær fælled med rilette af kylling fra Rokkedal. Hertil surdejsbrød med kærnemælkssmør.

 

Hovedret:

Braiserede svinehjerter med kartoffelkompot tilsmagt med grov sennep og purløg. Saucen på braisérlagen tilsmages med friskhøvlet peberrod og retten toppes med sprødt grønkål fra Halkær fælles.

 

Dessert:

Lakrids fløderand med brombærkompot og sprød crumble. 

 

Pris: kr. 250,00

Valgt variant: Ekskl. koncertmenu Ikke medlem
  •    Vælg antal: 
Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




29. september 2018 kl. 20.00

Sing Sing Sing

Ivan  Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Søren Jacobsen - Danmarks mest utænkelige bandkonstellation...

 

En rocksanger-radiovært, en tidligere GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret ’Hit med sangen’-tv-kendis og en kommende pop-pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed, og med ekstra musikere turnerede de i efteråret landet tyndt på en så godt som udsolgt turne. I efteråret 2018 er de på vingerne igen og nu kommer de til Halkær Kro!

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Pris 265,- og serveres kl. 18.00

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

 

Forret:

Hokaido-græskar suppe fra Halkær fælled med rilette af kylling fra Rokkedal. Hertil surdejsbrød med kærnemælkssmør.

 

Hovedret:

Braiserede svinehjerter med kartoffelkompot tilsmagt med grov sennep og purløg. Saucen på braisérlagen tilsmages med friskhøvlet peberrod og retten toppes med sprødt grønkål fra Halkær fælles.

 

Dessert:

Lakrids fløderand med brombærkompot og sprød crumble. 

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt