26. april 2018 kl. 20.00

ALEX RIEL / STEFAN PASBORG ”UNIVERSE” feat. ANNISETTE, Dawda Jobarteh, Niclas Knudsen & Dan Hemmer.

Sammen var Alex Riel og Annisette med til at danne det nu legendariske Savage Rose og derfor er det en særlig fornøjelse af kunne præsentere denne enestående konstellation, hvor Alex Riel og Stefan Pasborg har inviteret Annisette og Dawda Jobarteh ind i deres univers som ”Special Guests”. Alex Riel/Stefan Pasborg univers er et åbent og legende univers og inkluderer, udover Annisette og Dawda Jobarteh, Nicklas Knudsen på guitar og Dan Hemmer på Hammond B3.

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Menuprisen er 255,-

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

Serveres kl. 18.00

 

 

Forret

Rilette af lyssej med kapers, grov sennep og æble. Hertil syrnet fløde og frisk salat på krydderurter.

 

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst med citron, timian og hvidløg. Hertil pommes Anna, glaseret rødbede og sennepssauce.

 

Dessert

Rabarber clafoutis med rabarber kompot, vanilje cremefraiche og mynte

 

Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




26. april 2018 kl. 20.00

ALEX RIEL / STEFAN PASBORG ”UNIVERSE” feat. ANNISETTE, Dawda Jobarteh, Niclas Knudsen & Dan Hemmer.

Sammen var Alex Riel og Annisette med til at danne det nu legendariske Savage Rose og derfor er det en særlig fornøjelse af kunne præsentere denne enestående konstellation, hvor Alex Riel og Stefan Pasborg har inviteret Annisette og Dawda Jobarteh ind i deres univers som ”Special Guests”. Alex Riel/Stefan Pasborg univers er et åbent og legende univers og inkluderer, udover Annisette og Dawda Jobarteh, Nicklas Knudsen på guitar og Dan Hemmer på Hammond B3.

 

Koncertmenu ved Johan Braae. Menuprisen er 255,-

Menuer bestilles og betales her på hjemmeside. Husk at anføre i kommentarfeltet, hvis du er allergiker eller vegetar.

Serveres kl. 18.00

 

 

Forret

Rilette af lyssej med kapers, grov sennep og æble. Hertil syrnet fløde og frisk salat på krydderurter.

 

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst med citron, timian og hvidløg. Hertil pommes Anna, glaseret rødbede og sennepssauce.

 

Dessert

Rabarber clafoutis med rabarber kompot, vanilje cremefraiche og mynte

 



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt