Pia Raug & Phønix
Pia Raug besøgte regelmæssigt Halkær Kro i de første år og Pia er nu, efter en årrække hvor forskelligt kulturpolitisk arbejde fyldte kalenderen, tilbage i bedste form. Vi vil høre en af folkemusikscenens/dansk sangs helt suveræne fortolkere på denne Regnvejrsdag i November!
Phønix har siden 1990 utrætteligt fortolket den danske folkemusik og især gamle danske ballader som ingen andre. Deres helt specielle lyd har rødder i den danske og skandinaviske sang- og musiktradition, som de bringer mod nye horisonter med en nutidig og unik klang, som både peger tilbage og fremad.
Koncertmenu ved kok Ditte Werner.
Vintersuppe til forret:
Klassiske kartoffel-porre suppe med et stykke fisk og lidt baconknas samt lidt lir.
Hovedret: Braiseret oksetykkam med stegte kartofler, skysauce af braiserefonden, smørdampede gulerødder og stegte svampe. Dertil en vintersalat.
Dessert (kan tilkøbes for 45 kr):
Lun æblecrumble med is.
Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00
![]() |
Nedenstående er nu lagt i kurven25. november 2017 kl. 20.00Pia Raug & PhønixPia Raug besøgte regelmæssigt Halkær Kro i de første år og Pia er nu, efter en årrække hvor forskelligt kulturpolitisk arbejde fyldte kalenderen, tilbage i bedste form. Vi vil høre en af folkemusikscenens/dansk sangs helt suveræne fortolkere på denne Regnvejrsdag i November!
Phønix har siden 1990 utrætteligt fortolket den danske folkemusik og især gamle danske ballader som ingen andre. Deres helt specielle lyd har rødder i den danske og skandinaviske sang- og musiktradition, som de bringer mod nye horisonter med en nutidig og unik klang, som både peger tilbage og fremad.
Koncertmenu ved kok Ditte Werner.
Vintersuppe til forret:
Hovedret: Braiseret oksetykkam med stegte kartofler, skysauce af braiserefonden, smørdampede gulerødder og stegte svampe. Dertil en vintersalat.
Dessert (kan tilkøbes for 45 kr):
Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00 |