• Hvad er Halkær Kvindenetværk

  Halkær Kvindenetværk startede som et forum, hvor tilbagevendende overvejelser over tilknytningen til arbejdsmarkedet kunne udveksles, så vores horisont blev udvidet i forhold til, hvilke muligheder, kvindelivet kunne rumme i vekselvirkningen mellem barsel, forlænget barselsorlov og arbejdsliv.

  En dag med psykodrama for 20 deltagende kvinder, et forløb med bioeksistentiel psykoterapi (som stadig er aktivt) og foredragsaftener om rosenterapi og mandalaer tegnede de første år netværket. Efterfølgende er der halvårligt holdt stormøder, mens samværsfrekvensen i fire små grupper aftales i grupperne.

  Gennem deltagelse først i et aktionsforskningsprojekt og efterfølgende i et forskningsværksted i Halkær Ådal blev deltagerne fra kvindenetværket præsenteret for perspektivet i, at kurserne/aktiviteterne i kvindenetværket ikke blot styrkede de deltagende kvinders selvværd, men også kunne være med til at frisætte ressourcer (hos disse kvinder – og måske også hos andre kvinder), og at dette kunne åbne for, at kvinder kunne opnå en bredere og mere reel deltagelse i udviklingen af Ådalen.

  Hver måned er der kvindecafé på Halkær Kro, hvor der er kaffe og te på kanden i et par timer. Herudover har der været afholdt teaterkursus, fugleture og i en længere periode maledage arrangeret med udgangspunkt i kroens lokaler. På stormøderne har emnerne bl.a været dramaøvelser, dans, musik og selvudvikling.

  LCa

  Kontakt kvindenetværk på liselone.callesen@gmail.com

   

 • Nyhedsbrev
  Få nyheder om koncerter
  og arrangementer m.m..
  * Krævet felt
 • Økologi & bæredygtighed Halkær Kro og kulturhus