2. november 2017 kl. 20.00

Dreamers Circus

Rune Tonsgaard Sørensen (violin),  Ale Carr (cittern), Nikolaj Busk (piano & accordion). Tilsammen noget af det mest unikke, der nogensinde er udsprunget på den danske folkemusikscene, med samarbejder indover den klassiske musik, jazz m.v. I kraft af enestående kunstnerisk talent og sublim teknisk beherskelse af deres instrumenter bliver man blæst bagover af deres musik!!

 

Koncertmenu ved kok Peter Bertelsen.

 

Kokken og kroen har tolket på Dreamers Circus´ musikalske udtryk og vil byde på menu med lidt fra Fanø og noget helt klassisk tolket med folkemusikkens glæde:


Forret: ”Esepigens morgenmad”
-en klassisk *bakskuld (*Fisken ising der er saltet, tørret og røget) serveret med en pisket creme, krydderurter og krydderier. Dertil små salater og sprøde chips af havregrød

 

Hovedret: ”Gigot de chevreuil grand veneur”
(på dansk jægerens dyrekølle).
-braiseret dyrekølle med æble, ribsgele, kartoffelsouffle med rodfrugter og grønne bønner med bacon

 

Desserten ”Baba au rhum”.
(Kendt fra filmen ’Babettes gæstebud’)
-en kraftig kage vædet med rom og sukkerlage. Dertil en fed vaniljeis og bærkompot. 

 

Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00

Pris: kr. 200,00

Valgt variant: Ikke medlem Ekskl. koncertmenu
  •    Vælg antal: 
Medlemskab af Musikforeningen
Nedenstående er nu lagt i kurven




2. november 2017 kl. 20.00

Dreamers Circus

Rune Tonsgaard Sørensen (violin),  Ale Carr (cittern), Nikolaj Busk (piano & accordion). Tilsammen noget af det mest unikke, der nogensinde er udsprunget på den danske folkemusikscene, med samarbejder indover den klassiske musik, jazz m.v. I kraft af enestående kunstnerisk talent og sublim teknisk beherskelse af deres instrumenter bliver man blæst bagover af deres musik!!

 

Koncertmenu ved kok Peter Bertelsen.

 

Kokken og kroen har tolket på Dreamers Circus´ musikalske udtryk og vil byde på menu med lidt fra Fanø og noget helt klassisk tolket med folkemusikkens glæde:


Forret: ”Esepigens morgenmad”
-en klassisk *bakskuld (*Fisken ising der er saltet, tørret og røget) serveret med en pisket creme, krydderurter og krydderier. Dertil små salater og sprøde chips af havregrød

 

Hovedret: ”Gigot de chevreuil grand veneur”
(på dansk jægerens dyrekølle).
-braiseret dyrekølle med æble, ribsgele, kartoffelsouffle med rodfrugter og grønne bønner med bacon

 

Desserten ”Baba au rhum”.
(Kendt fra filmen ’Babettes gæstebud’)
-en kraftig kage vædet med rom og sukkerlage. Dertil en fed vaniljeis og bærkompot. 

 

Bestilles og betales her på hjemmesiden. Serveres kl. 18.00



  • Nyhedsbrev
    Få nyheder om koncerter
    og arrangementer m.m..
    * Krævet felt